28 Вересня, 2024 11:32 pm

Експрацівниця ДПСУ Іванна Плантовська показалася зі своїм “масіком”: що відомо про її коханого

Чи з України її чоловік і як виїхав за кордон, невідомо.

Експресофіцерка Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Іванна Плантовська, яка виїхала з України, знову з’явилася в медіапросторі. Цього разу дівчина показала свого обранця, назвавши його “масіком”. Під час війни в Україні Плантовська не соромиться ділитися лакшері-життям у соцмережах і підписувати дописи російською.

Світлиною колишня пресофіцерка ДПСУ поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Обличчя свого коханого дівчина закрила блакитним емодзі у вигляді серця і підписала сторіс російською мовою.

“Масик мой любимый”, — підписала світлину Іванна Плантовська. Ім’я обранця дівчина також не розкрила. На фото Іванна Плантовська з сумкою від Louis Vuitton стоїть в обіймах кремезного чоловіка. Однак варто зазначити, що решту сторіс в цей день дівчина вела українською. Свій фотоблог дівчина частково переклала на українську, але досить часто публікує дописи з підписами російською.

Іванна Плантовська з чоловіком

Зазначимо, що днями Іванна Плантовська посварилася з відомим телеграм-каналом через те, що її чоловіка назвали “масіком”. Дівчина зауважила, що коханий — її ровесник, а не 60-річний чоловік.

Варто зазначити, що судячи зі сторінки в Інстаграм, Іванна Плантовська проживає у Варшаві, а зараз відпочиває у Туреччині з мамою. Раніше дівчина літала на Кіпр. У квітні колишня пресофіцерка ДПСУ відпочивала в Домініканській Республіці з коханим.

Іванна Плантовська

Нагадаємо, що Експресофіцерку ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби після фото з Парижа. На початку січня 2023 дівчина поділилася світлиною на фоні Ейфелевої вежі, за що отримала шквал критики за розкішне життя під час війни.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *