28 Вересня, 2024 5:26 pm

Чоловік зістрибнув з потяга, щоб незаконно потрапити з України до Польщі, і покалічився: його врятували прикордонники

Чоловік, який намагався незаконно перетнути кордон з Польщею, стрибнув із потяга та отримав серйозні ушкодження. У результаті падіння він зламав ногу та отримав травму голови.

У такому стані прикордонники знайшли його біля залізничної колії приблизно за 2 кілометри від кордону з Польщею. Про цей інцидент повідомили у Telegram-каналі Держприкордонслужби.

Після надання медичної допомоги чоловік розповів, що зістрибнув з потяга Київ-Чоп за рекомендацією одного з анонімних Telegram-каналів.

Чоловік зістрибнув з потяга, щоб незаконно потрапити з України до Польщі, і покалічився: його врятували прикордонники. Фото

Для незаконного перетину кордону він взяв з собою туристичне спорядження – спальник, каремат, трекінгові кросівки, дощовик і мотузку.

Проте його екстремальна “подорож” завершилася в кареті швидкої допомоги, яку викликали прикордонники. Також чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності.

Чоловік зістрибнув з потяга, щоб незаконно потрапити з України до Польщі, і покалічився: його врятували прикордонники. Фото

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *