20 Вересня, 2024 1:00 am

Пасажирка забула у київському таксі 400 тисяч гривень, а водій привласнив ці гроші собі

У Києві таксист викрав 400 тисяч гривень у вдови військового, які вона планувала витратити на закупівлю військового обладнання для побратимів чоловіка. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

31-річна жінка їхала у таксі разом з сумкою, у якій лежали 400 тисяч гривень — державна допомога, яку заявниця отримала за загиблого на війні чоловіка.

Коли вона опинилась вдома, то виявила, що сумки з грошима, які жінка планувала передати побратимам чоловіка для купівлі військового обладнання, немає.

“Потерпіла зверталась до служби підтримки таксі, однак, там зазначили що водій не знаходив її речей в своєму автомобілі”, — йдеться у повідомленні.

Проте, під час проведення слідчих оперативних заходів поліцейські отримали докази причетності водія до крадіжки речей потерпілої.

“Правоохоронці вилучили у 26-річного таксиста сумку з усіє сумою коштів, яку він заздалегідь сховав, та повернули їх власниці”, — зазначили в пресслужбі поліції Києва.

Таксисту вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 ККУ – крадіжка вчинена в умовах воєнного стану. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *