20 Вересня, 2024 2:46 am

Тищенко відправили під цілодобовий домашній арешт, а він з суду пішов у пʼятизірковий готель

Депутат Микола Тищенко, якому сьогодні обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, після засідання відправився не додому.

Інформатор помітив, як політик прямує у п’ятизірковий готель Hyatt, який знаходиться як раз навпроти Печерського суду.

Компанію депутату склав невідомий чоловік у білій футболці. Скоріш за все, це бодигард Тищенка.

До речі, перед цим готелем ми бачили його і вдень, перед засіданням суду. Тищенко, запізнюючись на розгляд своєї справи, підтюпцем біг у сторону Печерського суду.

Скоріш за все, депутат скористався підземною парковкою готелю. А після таки відправиться додому, де й має перебувати цілодобово наступні два місяці.

А вже після заходу сонця Тищенка помітили у закладі харчування “Хаяту”. Фото та відео з політиком оприлюднив блогер та волонтер Денис Кошельник. Судячи з усього, нардеп відпочиває після тяжкого дня у “BAR ON 8” – барі на восьмому поверсі готелю, з тераси якого відкривається чудовий краєвид на Софійський та Михайлівський собори. Тут пропонують фірмові страви української та міжнародної кухонь від шеф-кухаря й великий вибір вин та авторських коктейлів.

Краєвид у цьому барі феноменальний
Краєвид у цьому барі феноменальний

А вже після 22-30 на нього таки вдягли електронний браслет для відстеження його пересування. Далі нардеп вже відправився додому.

На Тищенка вдягли електронний браслет
На Тищенка вдягли електронний браслет

Як вже писав Інформатор, відбувати домашній арешт Тищенко буде в елітному ЖК “Печерський” на Дружби народів у Києві. У сусідах нардепа – футболіст Сергій Ребров та депутатка Лариса Білозір. А у ЖК навпроти мешкає міністр оборони Рустем Умєров.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *