20 Вересня, 2024 11:49 am

Син-призовник нардепки Богуцької згорнув бізнес з доставки їжі, коли почалася активна мобілізація

Народна депутатка від “Слуги народу” Єлізавета Богуцька має дорослого сина. Інформатор дізнався, чи він служить в армії та чим взагалі займається.

25-річний Данило Богуцький не має відкритих акаунтів у соцмережах, хоч і “лайкав” пости мами в Instagram, та веде непублічний спосіб життя. Відомо, що зареєстрований він у Вишгороді, як і його батьки. Син Богуцької зараз знаходиться вдома – днями депутатка згадувала його у соцмережі.

Пост Лізи Богуцької
Пост Лізи Богуцької

Нам вдалося з’ясувати, що у жовтні 2021 року він зайнявся бізнесом – тоді він відкрив ФОП та вказав видом своєї діяльності – постачання готових страв. Та цей бізнес проіснував два роки та вісім місяців, у червні цього року, як раз під час посилення мобілізаційних заходів, Богуцький закрив свій ФОП.

Дані про ФОП Богуцького на платформі youсontrol
Дані про ФОП Богуцького на платформі youсontrol

Інформатор зв’язався з Лізою Богуцькою та запитав, чи оновив її син свої дані у ТЦК, чи має намір добровільно долучитися до війська. Також спитали, де працює її син та чи буде в нього бронювання. Депутатка відповіла коротко: “СБУ. Молодший сержант”. На уточнення щодо бізнесу Данила парламентарка відповіла “Забагато запитань”.

Відкритих фото Данила Богуцького у Мережі майже немає
Відкритих фото Данила Богуцького у Мережі майже немає

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *