20 Вересня, 2024 7:35 pm

“Тут жила моя загибла маленька дочка і чоловік”, – мешканка Маріуполя шокована тим, на що окупанти перетворили її квартиру

Російські загарбники після окупації Маріуполя Донецької області в деяких пошкоджених будинках відремонтували лише фасади – для видимості, а всередині залишили квартири в ще гіршому стані, ніж було. Жителька Маріуполя показала фотографії свого житла, яке росіяни перетворили на звалище.

Жінка емоційно сприйняла це, адже в колись затишній квартирі на бульварі Хмельницького, 20А жили її загибла маленька дочка та чоловік. Історією українки й фотографіями поділився Telegram-канал Маріупольської міської ради.

Жінку обурило ставлення загарбників до домівок людей. Гори сміття, пляшки з-під пива – це побачила власниця, коли відвідала власну квартиру.

Маріуполь

Маріуполь

Маріуполь

 

Сміття залишили робітники з Росії, поки робили так званий ремонт. “Мешканці обурені, адже їхні квартири перетворили на звалище, а от відремонтували лише фасад”, – розповіли в міськраді.

“Мало того, що її ніхто не ремонтує від слова зовсім, то це тепер ще й сміття. У цій квартирі жила моя загибла маленька донька й чоловік… Тепер із цієї квартири вирішили зробити сарай і там жерти та пити, заходити на чужу власність”, – заявила маріупольчанка.

Загарбники продовжують наживатися на горі маріупольців, роблячи фасади, а помешкання залишаючи розбитими. При цьому за документами ремонт у будинках виконано повністю.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *