21 Вересня, 2024 7:36 am

Не дочекалася змін і “кисню” в армії: Безугла “розібрала на молекули” Сирського

Депутатка звинуватила головнокомандувача ЗСУ у тому, що він прикривається попереднім військовим керівництвом у своїх нинішніх помилках, хоча відповідає за те, що сталося в Сухопутних військах, оскільки керував там від 2019 року.

Народна депутатка України Мар’яна Безугла, членкиня фракції “Слуга народу” звинуватила його в бездіяльності. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбук.

Вона звинуватила головнокомандувача у тому, що він прикривається попереднім військовим керівництвом у своїх нинішніх помилках, хоча відповідає, за те, що сталося в Сухопутних військах, оскільки керував там від 2019 року, і все це “лежить на його совісті”.

“Усе, що робилося спільно з Хомчаком і Залужним, теж на Вашій совісті. Підготовка Києва перед вторгненням, всі події на східному фронті з літа 2022, безлад у ТЦК та СП (де Ви, будучи 5 років командувачем Сухопутних військ, “пальцем об палець не вдарили” для зміни ситуації), підготовка непідготовленої піхоти і спроби утримати дві посади одночасно — все це на Вашій відповідальності”, — написала Безугла.

Вона вкотре заявила, що в армії потрібні зміни і “кисень”, в що вона “цілих три місяці старалась і вірила”.

“Тож, Олександре Станіславовичу, не варто прикриватися “папєреднікамі, которіє натворілі, а я ісправляю”. З кожним днем, коли правда розкривається, Ваш образ героя все менш адекватний для будь-яких героїчних епосів нащадкам. І з кожним днем із-за Ваших рішень ми втрачаємо людей і території. Ми платимо життями за Вас. Розбиратиму на молекули. Задля майбутнього”, — публічно звернулася до Олександра Сирського Марʼяна Безугла.

Fullscreen

На момент публікації матеріалу Олександр Сирський публічно не коментував чергові звинувачення Безуглої на свою адресу.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *