21 Вересня, 2024 9:44 am

“У мами і доньки одна усмішка”: Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу

Російський шоумен, який з початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну та виїхав з родиною з Росії, Максим Галкін 18 червня відсвяткував свій день народження й опублікував сімейне фото, на якому з’явилася й естрадна співачка Алла Пугачева.

Попри свій вік, 75 років, артистка все ще має свіжий вигляд і щиро посміхається в кадр.

Як видно на опублікованому в Instagram фото, Пугачева одягнула максі-сукню вільного крою у квітковий принт, а з її шиї звисали стильні сонцезахисні окуляри на ланцюжку. Галкін із сином одягнули білі футболки, але 10-річний Гаррі вирішив поекспериментувати та начепив масивні ланцюжки та зав’язав на голові бандану, щоб бути схожим на американського хіп-хопера.

Донька Ліза пішла по стопах мами – нарядилася в елегантну сукню металічного кольору та накинула на плечі білий блейзер. У руках вона тримала сумку бренду Prada, однак, чи це оригінал, – невідомо.

"У мами і доньки одна усмішка": Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу

На фото родина стоїть поруч зі святковим тортом. Максиму Галкіну виповнилося 48 років, на що також вказують запалені свічки.

“Коханому чоловікові та татові. З днем народження”, – залишили побажання на десерті.

Дітей-двійнят пара нечасто показує, але у свято шоумен вирішив, що сімейна світлина у соцмережах буде найкращим способом порадувати фанатів. У своєму підлітковому віці вони неймовірно схожі на батьків, хоч і виносила та народила їх сурогатна мати.

"У мами і доньки одна усмішка": Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу

На схожість дівчини із мамою звернули увагу навіть підписники Максима Галкіна. “У мами й доньки одна усмішка”, – написала інтернет-користувачка. Отож-бо, в обидвох опущені кутики губ вниз та видні лише верхні зуби при усмішці.

Зокрема, родину у коментарях до фото закидали компліментами:

  • “Максиме, Алло, як ви гарнішаєте з роками! Прекрасна сім’я”.
  • “Яка гарна і щаслива сім’я! Ось воно – щастя! Ще раз із днем народження! Алла Борисівна, як завжди, має прекрасний вигляд!”
  • “Прекрасна сім’я, чудові стосунки. Усі такі гарні. Діти так швидко ростуть”.
  • “Такі милі”.
"У мами і доньки одна усмішка": Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *