“Ніколи не куплю це”, – покупці дізналися, як насправді робляться крабові палички
Коли ми їмо улюблену їжу, багато хто з нас не замислюється над тим, як її насправді приготовано. Однак, коли ви бачите, як виготовляють курячі нагетси або хот-доги, це змушує вас двічі замислитися над тим, що ми додаємо в наш організм. Але що щодо крабових паличок?
Люди були серйозно стривожені, побачивши, як робляться крабові палички, і деякі навіть присягнулися ніколи більше їх не їсти, пише видання Unilad.
Вони можуть бути улюбленою закускою, але, схоже, у крабових паличок є тривожна історія того, як вони потрапляють “з моря” на вашу тарілку.
Що ж, усе починається з м’яса — це просто заморожене м’ясо риби, але це не крабове м’ясо, як ви могли б повірити. Простіше кажучи, сіре м’ясо складається з риби під назвою минтай.
Потім це м’ясо подають у міксер, де його подрібнюють, потім змішують з іншими інгредієнтами, такими як яєчні білки і пшениця, які потім, як ви вже здогадалися, знову змішуються.
У результаті утворюється пастоподібна субстанція, що віддалено нагадує будівельну шпаклівку або глину.
Що ж, наступний крок — отримати цю суміш і завантажити її в машину, яка створює всього лише одну довгу смужку м’ясистого матеріалу, яку потім скручують разом — сплітають, наче мотузку, — щоб створити текстуру м’яса краба або лобстера.
Деякі з цих продуктів потім продають як сурімі або замінники крабового м’яса, а потім інші шматочки вкривають помаранчевою оболонкою, яка може асоціюватися з крабом або омаром, а потім продають як крабові палички.
“Я ніколи більше не куплю це! Дякую, що відкрили мені очі!”, — так реагують люди на правду про спосіб приготування їхніх улюблених ласощів.
Comments (0)