21 Вересня, 2024 2:29 am

Батькам Дмитрика потрібно зібрати понад 10 тисяч євро на термінову операцію дитині

Хлопчик народився з важкою патологією, які потрібно виключно оперувати, щоб дати шанс дитині на повноцінне життя.

Дмитрик народився доношеним, жодне обстеження не показувало до пологів, що дитина народиться з важкою патологією. Малюк з’явився з екстрофією сечового міхура, тобто міхур розташований був назовні, пише tsn.ua

Щоб виправити таку ваду потрібна операція. Батьки знайшли можливість і повезли сина на її проведення до сербських спеціалістів, які мають чималий досвід у лікування саме проблем сечовивідної системи.

Вперше хлопчика прооперували, коли йому було три місяці, та це була лише перша частина операції із закриття стінки сечового міхура. Зараз Дмитрику 2 роки і йому потрібно проведення наступного оперативного лікування.

“Тепер потрібно зробити 2 етап операції з гіпоспадії і формувань тазових кісток та м’язових тканей, дата операції 15.05.2024 року. Прийшов рахунок на операцію, 12.500 тис євро, на жаль, ця сума не підйомний для нашої родини.Всі фонди, на які ми звернулись, відмовили у допомозі. Зараз збираємо своїми силами, зібрали трошки більше тисячі євро, але збір вже став. Дуже вас благаю про допомогу моєму синочкові”, – просить мама малюка.

Реквізити для допомоги:

5168 7451 3804 7102 – ПриватБанк, Ванжула Аліна Вікторівна

5375411407737233 – Монобанк

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *