22 Вересня, 2024 11:44 am

Хотіли пробитися до Верховної Ради, ось це найстрашніше: Холоденко здала Єфросиніну і Полякову

Зірковий блогер Богдан Беспалов розібрав один з ефірів відомої психологині Наталії Холоденко у соцмережах. В ньому вона згадала шоувумен Машу Єфросиніну та співачку Олю Полякову.

Останнім часом в мережі кажуть про те, що між знаменитостями, які відзняли не один випуск YouTube-шоу “Дорослі дівчата”, пробігла “чорна кішка” і вони більше не тільки не співпрацюють, але й не дружать. На хвилі таких обговорень Холоденко і обговорила зірок. “На горіхи” дісталось саме Єфросиніній.

Про це Інформатор-Україна дізнався на YouTube-каналі BespaLOVmedia, де Беспалов публікує свої плітки та іншу інформацію. Деякі чутки згодом стають правдою, деякі ні. Що цікаво, напряму Холоденко так і не промовила ім’я Єфросиніної, але про це не складно здогадатися, коли в ефірі прозвучало прізвисько. А згодом і прямий зв’язок з Поляковою.

“У вузьких колах в нас є таке слово “фросінг”. Думаю, ви здогадалися про кого ми. Я не можу згадувати імена великих людей (сміється. – Ред.). Але в мене є оператор, який каже: “Не будемо займатися фросінгом”. Це означає, що ми не будемо робити ідеальну картину, щоб там не було жодної зморшки, унітазні зуби. Фросінг – це явище, навіть не людина. Це явище дуже закомплексованої, невпевненої людини, яка намагається зобразити якусь матір Терезу, Марію, не знаю кого. Абсолютно не щира”, – заявила Холоденко.

Далі Холоденко запевняє, що останні проєкти Єфросиніної на телебаченні були невдалими. Тому і знімали лише один сезон, а далі не йшло. Бо за словами Холоденко, аудиторія не вірила телеведучій.

“Я зрозуміла, на чому вона піднялась. Це випадково з’ясувалось, але коли відбувалась якась трагічна подія, кримінальна, вона одразу хапала цю людину, брала в неї інтерв’ю, співчувала, всі адвокати допомагали. Ми не знаємо чим всім це закінчилося, я особисто жодного разу не добилася результату. Але вона збитий льотчик і свою подругу (натякає на Олю Полякову. – Ред.) просто використовує. Тому що вона дуже давно вже не мало ніяких рейтингів, всі її перегляди на YouTube накручені за гроші. І ще вони хотіли пробитися до Верховної Ради, вони конкретно політичну кар’єру собі запланували. Ось це найстрашніше”.

Єфросиніна (ліворуч) та Полякова в шоу "Дорослі дівчата". Скриншот: YouTube
Єфросиніна (ліворуч) та Полякова в шоу “Дорослі дівчата”. Скриншот: YouTube

За словами Холоденко, Олю Полякову вона знає набагато ближче. Психологиня характеризує співачку як прямолінійну, імпульсивну людину. Наталія наголошує, що яка Полякова в кадрі, така вона і в житті. Тобто, не грає якісь ролі.

“Вона може бути права, не права, але вона передбачувана. Це реально людина, яка є, така є. Можна з чимось погоджуватися, з чимось не погоджуватися. Ось мені кажуть – робіть психологічний розбір зірок. А для чого, що це дасть? Якщо це з якоюсь корисливою метою і конкретна ситуація, то окей. А просто фантазувати на тему, в кого яке дитинство було, хто коли в дупі колупався – для чого це?… До речі, Полякова може реально на ходу дуже круто жартувати. В неї це виходить фантастично”, – підсумувала Холоденко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *