22 Вересня, 2024 11:27 am

Всі за кордоном: Дмитро Гордон розповів, де знаходяться його дорослі сини

Дмитро Гордон – багатодітний батько, адже має сімох дітей. Відомий журналіст висловився про дорослих синів, які нині мешкають за кордоном.

Так, в YouTube-проекті ТСН “Наодинці” 56-річний чоловік зазначив, що троє його повнолітніх дітей – Ростислав, Дмитро та Лев – виїхали до інших країн ще до початку повномасштабної війни. Двоє із них живуть і будують кар’єру в Америці, а один – у Європі.

син Гордона Ростилав

“Вони всі за кордоном. Вони виїхали туди не після війни. Двоє синів живуть в США, один – громадянин США, він там народився, інший народився в Празі, живе в США. Вони американці, живуть там 10 чи 11 років. Один – прекрасний композитор, інший в бізнесі. Ще один син живе в Європі й теж виїхав не після війни. Він взагалі не придатний до служби в армії, якщо про це мовиться”, – розповів Гордон.

Знаменитість, як відомо, в минулому презентував інтерв’ю з дружиною, тещею та доньками. Він пояснив ціль такої ідеї:

“Я вам скажу по секрету, що я роблю інтерв’ю майже з усіма своїми дітьми. Мені дуже цікаво, щоб вони, коли стануть дорослими, подивилися на себе, якими вони були малими. Я не все просто виставляю в YouTube, а лише найсмішніше, щоб дати людям позитивні емоції. Мене ж ніхто не знімав, не було таких можливостей. А я б хотів на себе подивитися сьогоднішніми очима – на себе, який я був в 9 років чи 15”.

син Гордона Лев

Нагадаємо, нині Гордон одружений втретє. У мережі продовжують говорити, що інтерв’юер має також і позашлюбних нащадків, про що він теж час від часу жартує. Нинішня обраниця Дмитра, журналістка Олеся Бацман, народила йому трьох доньок – Санту (2012 рік), Алісу (2016 рік) та Ліану (2019 рік).

родина Гордона

До слова, Ростислав народився в першому шлюбі Гордона з жінкою на ім’я Наталя. Син Дмитро народився у період стосунків журналіста з жінкою на ім’я Злата. Хлопець – випускник Київського інституту міжнародних відносин, захоплюється фотографією. Також закінчив Музичний коледж Берклі у Бостоні, є чотириразовим чемпіоном Європи з об’єднаних єдиноборств (ката зі зброєю). У другому шлюбі з жінкою на ім’я Олена у Гордона народилася донька Єлизавета та син Лев.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *