22 Вересня, 2024 9:23 am

Рятувалася від війни: у Німеччині вбили 9-річну Валерію з Дніпропетровської області, підозрюють двох чоловіків — BILD

3 червня у Німеччині, у Дебельні, дорогою до школи зникла 9-річна Валерія Гудзенко із Павлограда. Дівчина вийшла з дому близько 6:50 та до навчального закладу так і не доїхала. На пошуку залучили поліцейських та небайдужих громадян.

Батько українки, який залишився боронити країні від ворога, припустив, що красуню вкрали. На жаль, 11 червня у лісі неподалік міста Гемсдорф, приблизно за три кілометри від оселі, поліцейські знайшли її тіло.

У вбивстві підозрюють двох чоловіків — уродженця Молдови Андрія та біженця з України Геннадія. Про це пише Інформатор з посиланням на видання BILD.

За наявними даними, Андрій — колишній хлопець 33-річної матері Валерії. У день вбивства він був у Дебельні, писав колишній коханій та вимагав зателефонувати. Сам же чоловік живе у Празі. Втім, чеські слідчі знайти його не можуть.

50-річний біженець з України, колишній моряк, Геннадій був сусідом родини. Начебто він хотів побудувати стосунку з матір’ю дівчинки, але отримав відмову. Після — пообіцяв “зруйнувати їй життя”. Поліція також не може знайти чоловіка.

Андрій та Геннадій
Андрій та Геннадій

 

Карта
Карта

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *