22 Вересня, 2024 5:38 am

Доведеться клеїти із сусідом в гаражі: в Україні не можуть знайти тонувальників навіть на зарплатню від 1000 доларів та із “бронею”

Шукають тепер не лише водіїв, а й тонувальників авто.

Через новий закон про мобілізацію багато компаній постали перед труднощами у пошуку та наймі працівників, особливо чоловіків, що негативно позначається на якості послуг та загрожує економіці в умовах війни. Брак робочої сили став однією з головних проблем для бізнесу, який намагається зберегти виробничі потужності та забезпечити безперебійну роботу, пропонуючи зокрема чималу зарплатню та “бронь”.

Тюнінг-студія в Бучанському районі Київської області пропонує гідну відрядну оплату праці з високими відсотками, можливість працювати в провідній компанії та офіційне працевлаштування з бронюванням від призову на військову службу.

За умовами вакансії, шукають тонувальника автоскла та поклейщика автомобільних плівок. До колективу пропонують приєднатися порядній, охайній, пунктуальній та працьовитій людині з наявним стажем роботи в галузі тонування авто. Зарплатня має стартувати від 40 000 грн.

Вимоги до претендентів

Кандидат повинен мати бажання працювати, розвиватися та відповідально ставитися до роботи. Основними обов’язками є тонування автомобільного скла будь-якого класу авто, включаючи вміння розбирати/збирати авто для тонування. Обов’язковою умовою є досвід такої роботи. Також необхідно вміти клеїти захисні антигравійні бронеплівки, декоративні вінілові, матові, карбонові плівки та тонувати фари й задні ліхтарі. Перевагою буде досвід розбирання/складання авто та деталей салону перед обклеюванням.

Розташована студія в смт. Гостомель біля повороту на м. Ірпінь. Детальну інформацію щодо рівня заробітної плати можна дізнатися за контактним номером телефону.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *