22 Вересня, 2024 3:29 am

З ТЦК поскаржилися на рекрутинговий центр: заважають працювати

Деякі обласні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки скаржаться на рекрутингові центри, адже ті, попри те, що лише набирають оберт, більше зацікавлюють людей.

Про це розповів голова Комітету Верховної Ради з нацбезпеки, оборони і розвідки народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Завітневич в інтерв’ю виданню BBC Україна.

Він згадав ситуацію, коли деякі обласні ТЦК та СП скаржилися на рекрутингові офіси, висуваючи прохання прибрати їх далі через більшу кількість людей, що відвідує такі офіси:

“Чесно вам скажу, от з деякого обласного ТЦК жалілися на те, що, будь ласка, приберіть біля них рекрутинговий офіс якоїсь бригади. Бо вони виявили, що в офіс рекрутингу прийшло в п’ять раз більше людей, ніж прийшло в ТЦК. І вони просто просили: давайте їх кудись перемістіть в інший куток міста”.

Завітневич припускає: суспільство сприймає рекрутингові офіси як “щось нове”, тому вони мають більший ажіотаж серед населення:

“… як були військкомати, так і дотепер багато людей ТЦК так і сприймає. А рекрутинговий центр – це щось нове. Тому ми побачимо, як буде йти рекрутинг надалі”.

Він згадує, що лише за травень через рекрутингові центри мобілізувалось до 10-15% людей. Нардеп погоджується, що це не надто великий відсоток, проте відзначає позитивну тенденцію з огляду на те, що таких центрів ще досить мало:

“… для початку вважається, що це дуже гарна цифра, оскільки ще небагато цих центрів рекрутингу. Вони ще тільки набирають свій оберт, налагоджують свою роботу. Треба над цим далі працювати і думати ще над якимись шляхами”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *