21 Вересня, 2024 11:09 pm

Йому назавжди залишиться 30: на фронті загинув захисник із Дніпропетровщини

У боях за Україну загинув захисник із Дніпропетровщини Ігор Коробко. Свій останній бій він прийняв на Донеччині 30 травня.

За кілька днів до того Ігор зустрів свій 30-й день народження. Про загибель воїна розповіли на малій батьківщині, у міській раді Першотравенська.

“30 травня, боронячи Україну, на Донецькому напрямку під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Коробко Ігор Олегович. Лише 26 травня Захиснику виповнилися 30 років”, – зазначили в повідомленні.

У міськраді розповіли, що Ігор Коробко народився і жив у Першотравенську. До повномасштабного вторгнення РФ він працював на дільниці водовідвідних мереж Першотравенського МЖКП.

Коли ж прийшов ворог – добровольцем пішов на фронт, аби його спинити.

“У 2022 році Ігор не вагаючись став на захист рідної землі – добровільно приєднався до лав Національної гвардії України. Він ніс службу командиром бойової машини батальйону “Сила Свободи” бригади швидкого реагування “Рубіж” НГУ… Ігор був веселою, відкритою і товариською людиною, любив рідне місто, був справжнім патріотом нашої Батьківщини”, – зазначили у Першотравенській міськраді.

У Героя залишилися дружина та сестра.

Поховали його на Полтавщині.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *