19 Вересня, 2024 4:18 pm

Було вже важко ходити: вдова Віталія Білоножка згадала останній день народження артиста

11 червня 2024 року Віталію Білоножку могло виповнитися 71 рік, але півроку тому життя народного артиста України забрала підступна хвороба. У день народження співака його вдова Світлана Білоножко розповіла про традицію святкування цього дня, а також згадала останнє свято – ювілей.

В інтерв’ю ЖВЛ співачка зізналася, що кожного року вони разом з іменинником готували святковий стіл, головною стравою якого була запечена риба. У день народження Віталія Білоножка в будинку пари завжди було багато гостей.

“Віталик любив життя. Він любив людей. 11 червня у нас повний двір людей. Ми запікали рибу, ми живемо на березі Дніпра. Він дуже смачно допомагав мені готувати рибу. Це була головна наша страва на столі”, – розповіла Світлана Білоножко.

Артистка також розповіла, що її чоловік не зрадив традиції, навіть коли вже погано почувався, у своє 70-річчя – цей день народження став для Віталія Білоножка останнім.

“Мучив його діабет, йому вже було важко ходити, – згадала вона. – Він ніколи не скаржився. Він мав справу з лікарями, які запевняли, що все буде добре”.

Вдова артиста також зізналася, що важко переживає смерть коханого, з яким прожила у шлюбі понад 40 років. Відволіктися від сумних думок Світлані допомагає робота та любов рідних людей.

“Я весь час у русі. Я не сиджу, тому що якщо я сяду, мені буде важко – я буду сумувати, плакати… А я цього не хочу. Онук приїжджає часто. Я не одна, я маю сім’ю, яка піклується про мене”, – розповіла вона.

Нагадаємо, Віталій Білоножко помер 9 січня 2024 року. Народний артист мав цукровий діабет. Смерть співака стала шоком не лише для його зіркових друзів і шанувальників, а й для сім’ї.

“І начебто все йшло нормально, лікувався. І раптом мені зранку телефонує молодший син: “Мамо, сказали, що тато помер. Що це таке?” Я взагалі за секунду перестала чути і бачити. У Віталія не витримало серце… Його заводили-заводили – але нічого не могли вдіяти. Це так дивно, бо зовсім нещодавно ми були на огляді в кардіолога, вона сказала: слабеньке серце, але з цим багато людей живуть. Приймайте ліки”, – розповідала Світлана Білоножко.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *