21 Вересня, 2024 2:12 pm

На Харківщині працівники ТЦК побили чоловіка, його матір, та відібрали палицю в людини з інвалідністю: місцеві показали все на відео

У Харківській області стався інцидент між військовим ТЦК і цивільними. Місцеві пабліки пишуть, що військовозобов’язаному чоловіку намагались вручити повістку і забрати його у бусик. У ситуацію втрутилась мати цивільного – в результаті дісталося і сину, і їй. 

У Telegram поширюють відео бійки, яка сталася, ймовірно, у Мерефі. Попередньо, представник ТЦК застосовує кулаки не лише проти чоловіка, а і до його матері, яка намагається відбити в них сина.

На кадрах видно, що мати емоційно реагує на можливість забирання її сина до ТЦК. Водночас, це навряд виправдовує удар чоловіка у формі просто по голові жінки, який можна побачити на кадрах. Після цього вона не втрималася за руку сина і впала на землю. Вірогідно, працівник ТЦК намагався вдарити самого чоловіка, але влучив у його мати, але не схоже, що це його турбувало, оскільки серія ударів після цього продовжилася.

Місцеві канали також стверджують, що в ситуацію намагався втрутитись чоловік з інвалідністю. Люди у військовій формі відібрали у нього палицю, на яку він опирався при ходьбі. На кадрах, як стверджують автори запису, можна побачити, що представник ТЦК не шкодує ударів і стусанів проти цивільних.

Деталі інциденту з’ясовуються. Коментарів від ТЦК у Харківській області наразі немає – очікується офіційна заява.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *