20 Вересня, 2024 7:26 pm

“Це найгірше, що можна зробити”. Розкрилися невідомі подробиці чемпіонського бою Усика

Знаменитий американський боксер Майкл Хантер (22-1-2, 16 КО) згадав раніше невідомі деталі свого поєдинку проти українця Олександра Усика (22-0, 14 КО). Наш співвітчизник у квітні 2017 року переміг Хантера за очками, захистивши чемпіонський пояс за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у важкій вазі.

Хантер зізнається, що припустився кількох помилок при підготовці до поєдинку, що в підсумку коштувало йому поразки.

“Якщо ви подивіться запис цього бою, ви побачите, що в ніч бою у мене була менша вага, ніж на зважуванні, а Усик мав 4-5 кг додаткової потужності. Я не відновив водний баланс. Я був повністю зневоднений. Якщо у бійця порожній шлунок, а потім ти даси йому багато води, це найгірше, що можна зробити для нього. Молоді бійці ніколи так не роблять. Тому що це висушує вас. Тому що після цього всередині тебе справді нічого немає”, – цитує Хантера Boxingscene.

"Це найгірше, що можна зробити". Розкрилися невідомі подробиці чемпіонського бою Усика

Хантер зазначив, що тоді для нього були важчі часи, і частково його мотивація була пов’язана із фінансовим питанням.

“У мене була перша дитина – все було пов’язане із фінансами. Я мав близько 3000 доларів на табір. Я не міг їсти. Я іноді їв раз на день. Тому я не зміг підготуватись так, як мені хотілося”, – зізнався боксер.

Навіть тоді, за словами Хантера, він знав, що бій буде виснажливим з огляду на його поточну форму.

“Перед боєм я знав, що це буде довга ніч, особливо у першому та другому раундах. Коли я повертався в кут, я подумав про це і сказав: “Послухайте, я маю рішення: мені треба зупинити бій достроково”, – згадав американець.

"Це найгірше, що можна зробити". Розкрилися невідомі подробиці чемпіонського бою Усика

Як повідомляв OBOZ.UA

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *