20 Вересня, 2024 5:42 pm

Справжній педагог, чудовий батько і патріот своєї Батьківщини: спомин про вчителя з Волині, який загинув на війні

У вівторок, 4 червня офіційно підтвердили загибель захисника України Леоніда Павлюка з Рожищенської громади від рук російських окупантів. Леонід Павлюк був водієм-радіотелефоністом 2-го окремого стрілецького батальйону, солдатом військової служби.

Рожищанин Леонід Павлюк з перших днів війни пішов добровольцем захищати кордони рідної України. Герой вважався безвісти зниклим з 23 травня 2022 року, після бойового зіткнення в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Леонід Павлюк був вчителем історії у Рожищенському ліцеї № 4. Колеги згадують його як справжнього педагога, мудрого наставника і патріота України.

«Сумна звістка надійшла про вчителя історії нашого ліцею Павлюка Леоніда Вікторовича, який з перших днів війни пішов добровольцем захищати кордони рідної України. Мм вірили і чекали, чекали і вірили. Чекали усі: педагоги, учні, батьки – уся шкільна родина, проте, не дочекались…Леонід Вікторович був справжнім педагогом, чудовим батьком, хорошим колегою і товаришем, мудрим наставником, справжнім чоловіком і патріотом своєї Батьківщини… Цей перелік можна продовжити, проте про людину говорять не слова, а вчинки. Його всі поважали і любили.Хай береже Господь нашого Героя у Царстві небеснім! Висловлюємо щирі співчуття дружині Леоніда Вікторовича, синам, усій родині.Світла пам‘ять про Леоніда Вікторовича житиме вічно у наших серцях!», – пишуть колеги загиблого.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *