20 Вересня, 2024 1:13 am

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Українська артистка Алла Кудлай, яка в 69 віці має привабливий вигляд, розповіла про свою родину та їхнє життя під час великої війни в Україні. Жінка також поділилася талантами невістки та онуків.

В інтерв’ю Rostyslove Production співачка пояснила, що вона з сином Максимом живуть в Києві і нікуди не виїжджали зі столиці під час війни. А дружина сина з дітьми виїхала до Великої Британії, рятуючись від агресії російських окупантів. Там вони перебувають досі.

Алла також пригадала, що її онуки та невістка Марта Спіженко є творчими особистостями, відповідно за кордоном вони не гають часу, а беруть участь в різноманітних конкурсах, розвиваючи та примножуючи свої таланти.

“Вони поїхали до Англії й там залишилися. З початку війни вони приїжджали лише раз на два тижні. Дуже сумую за своїми онуками… І звісно, за своєю невісточкою Мартою Спіженко, моєю красунею і співучим соловейком. У неї неймовірний тембр голосу”, – поділилася думками Алла Кудлай.

Алла Кудлай також розповіла про сестру Валентину, яка не витримала жахіть війни та померла. За словами Алли, жінка психологічно дуже страждала через війну.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *