19 Вересня, 2024 10:21 pm

Будинок в Карпатах без суcідів продається за $10,3 тисячі: як виглядає житло в лісі

В Карпатах (Косівський район, с. Вижній Березів) за 10,3 тис. доларів продається дерев’яний будинок в мальовничому місці. Будинок знаходиться в лісі. 

Про це йдеться в даних порталу нерухомості. Будинок потребує капітального ремонту. “Хата 1 кімната, комора (можна зробити як ванну, санвузол) і кухня. Є дві печі на дровах, але потрібно відновити, оскільки там давно ніхто не жив”, – пише автор повідомлення.

Як виглядає нерухомість

Житло знаходиться недалеко від дороги Делятин-Яблунів в затишному місці, відокремленому садом і  річками. Найближчі великі населені пункти – Яремче, Коломия і Косова. Ближчі залізничні станції в Коломиї та Делятині в межах 20 км.

Житло знаходиться недалеко від дороги

“До центру села 500 м, є магазини, аптека, школа, садок, Нова пошта… Хатку цілком можна відновити для життя або для майстерні. Для нової хати як варіант є достатньо місця – всього 75 сотих землі. Є підведена електрика”, – йдеться в оголошенні.

Автор вказує, що фактично він продаж земельну ділянку, а будинок – “бонус”. “Вартість така низька, бо немає потреби в ділянці. Є документи на спадщину, можна зразу оформляти купівлю-продаж і подавати заяву на оформлення прибудинкової землі”, – йдеться в оголошенні.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *