19 Вересня, 2024 4:58 pm

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася кадрами з випускного в США

Донька ведучої Ольги Фреймут, яка тривалий час живе в США, розповіла про радісну подію в своєму житті. 18-річна Злата Мітчелл закінчила школу, отримала диплом та готова до нового етапу в житті.

На сторінці в Instagram дівчина в традиційній мантії та в капелюсі з китицями показала важливий документ – диплом зі школи. А на випускний донька Ольги Фреймут одягла довгу сукню білого кольору без бретелей, чорні босоніжки на масивній платформі. Об’ємні прикраси доповнили образ.

“Сьогодні настав день випускного. Так тішуся, що це закінчилося. Переходимо на наступний етап”, – висловила радість Злата.

Дівчина також показала, як відсвяткувала важливу подію у США. Разом з друзями вона побувала в елітному закладі Лос-Анджелесу.

Злата пригадала всі життєві перипетії, які вона долала протягом дванадцяти років навчання в школі. Також дівчина показала архівне фото, де зображено її у першому класі.

“П’ять шкіл, три середні школи, війна, три країни, один весняний переїзд і 12 років до цього…”, – пригадала все випускниця.

Додамо, що Ольга Фреймут народила Злату від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом, з яким розлучилася. Проте телеведуча не забороняє доньці контактувати з родиною з боку рідного батька.

У Мітчелл є менші брат та сестра. 8-річний Валерій та 6-річна Євдокія народилися у шлюбі Фреймут з продюсером Володимиром Локотком.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *