16 Вересня, 2024 7:58 pm

Йому назавжди буде 50: на фронті загинув військовий із Київщини Сергій Якименко

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Сергій Якименко. Життя захисника України обірвалось 28 травня.

Про це повідомили в пресслужбі Фастівської міської ради. Вічна пам’ять і слава Герою!

“Фастівська громада у скорботі. Захищаючи рідну землю від ворога, на Харківському напрямку загинув борівчанин Сергій Якименко”, – йдеться в повідомленні.

Герой народився 19 травня 1974 року в селищі Борова Фастівського району Київської області. Після закінчення школи пройшов строкову військову службу в місті Миргород.

У перші дні повномасштабного вторгнення Сергій Якименко пішов добровольцем до лав 208 батальйону на посаду кулеметника 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти. Брав участь в обороні населених пунктів на Донеччині та Харківщині. Був патріотом своєї Батьківщини. Нагороджений медалями: “Незламним героям російсько-української війни” за оборону н. п. Новомиколаївка та Торське, а також медаллю “Ветеран війни”.

“Під час виконання бойового завдання 28 травня 2024 року загинув Сергій Якименко – внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Іванівка Харківської області. Сергій Вікторович був люблячим сином, чудовим батьком, коханим та надійним чоловіком. Завжди відзначався оптимізмом, добротою, щирістю, сміливістю, небайдужістю та почуттям гумору. Поділяємо з родиною біль втрати”, – додали в пресслужбі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *