20 Вересня, 2024 12:06 am

Не в Маямі: Онука Данілова розповіла, де зараз знаходиться його син

17-річна співачка Марія Данилова відповіла на чутки, що її батько, син колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова, начебто проживає за кордоном. За її словами, він захищає Батьківщину. Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв’ю “Інформатору”.

Російська пропаганда неодноразово писала, що Максим Данілов після початку повномасштабного вторгнення начебто переїхав у США, користуючись зв’язками впливового батька. Дехто навіть писав, що батько Марії придбав віллу у Маямі на гроші з західної допомоги.

Маша Данілова розповіла, що її батько не ховається від мобілізації, а навпаки, з перших днів великої війни пішов захищати свою країну.

“Зараз він служить в лавах ЗСУ. Раніше був в ТРО”, – зазначила дівчина. Де саме та у якому званні служить син Данілова, вона не відповіла: “Ну, я думаю, що краще про це не говорити про всяк випадок, в цілях безпеки”.

Кілька тижнів тому Марія опублікувала у соцмережі світлини зі святкування Великодня – в тому числі й з батьком. Отже, той дійсно знаходиться в Україні.

Марія Данілома з батьком та молодшою сестрою
Марія Данілома з батьком та молодшою сестрою

Раніше сам Олексій Данилов заявляв, що двоє з його синів служать у лавах Сил оборони. «Я точно знаю, де вони є, і чим займаються. Коли виходить людина і починає щось там розповідати. Ну, звідки тобі це взагалі відомо? Діти жартують, кажуть, що приїжджають до мене з Лондона, Парижа, Маямі.

В одного Париж – це військова частина, у другого – частина територіальної оборони під Києвом у селі. А починати виправдовуватися, щось доводити не бачу сенсу», — казав тоді ще секретар РНБО.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *