20 Вересня, 2024 2:25 am

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк, який раніше вже коментував тему мобілізації, цього разу зробив нову заяву. Зокрема він зазначив, що у разі повторного отримання повістки не збирається “ховатися чи тікати”, і готовий буде поповнити лави ЗСУ, якщо його визнають придатним.

Про це актор заявив в рамках програми “Ранок у великому місті”. Раніше він ділився що вже отримував повістку, проте йому відмовили у військовій службі через проблеми зі здоров’ям.

“Я короткозорий. У мене зір -10. Я постійно тут, я постійно у хлопців. У будь-яку хвилину ми готові. Ми зараз їздимо, допомагаємо фронту, збираємо на дрони, граємо концерти”, – пояснив знаменитість.

Однак зараз, коли з 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, Михайло не виключає, що може повторно отримати повістку. “Ні в кого не було думки якось там щось сховатися або втекти”, – наголосив українець.

Перша, як відомо, прийшла акторові та його колегам у прямо театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, де працює чоловік:

“Коли нам у театр прийшли повістки, пішли з хлопцями ставати на облік. Мене не взяли – зіпсоване очне дно, астигматизм нашарувався. Нині весь час думаю, де можу знадобитися. Знаю театри, де працівники пішли одразу на курси психіатрії військової. Зараз це потрібно, бо приходять з фронту військові, які вигоріли через контузії та пережитий шок”.

До слова, у вищезазначеному театрі зірка фільму “Свінгери” працює з 2003 року. Окрім акторства, він також займається музикою, а саме очолює музичний гурт “Кука та банда”. Що стосується його особистого життя, то Кукуюк перебуває у шлюбі з театральною режисеркою Анастасією Осмоловською.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *