21 Вересня, 2024 12:12 am

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон не стала мовчати після останніх заяв продюсера та співака Геннадія Вітера. Нещодавно Вітер висловився, що Олег Винник його розчарував та випарувався з інформаційного простору.

На сторінці у Facebook Барон нагадала, що Вітер виступає в образі DISCOMAN. Кліп DISCOMAN є на “вкраденій сторінці” Винника в Instagram, де 900 тисяч підписників.

Барон також здивувало, як зневажливо Вітер розповів про дружину Винника Таїсію. Валерія Барон підкреслила, що артисти часто ловлять хайп, використовуючи ім’я співака. Вона також акцентувала увагу на тому, що Олег займається благодійною діяльністю та допомагає українській армії.

“Чим далі, тим більше розумію: ця пауза (тиша) Олегу була конче необхідна. Дуже цікаво спостерігати, як суперстар, відомі, не дуже відомі, забуті й не зовсім. Всі намагаються коштом імені артиста добитись того, щоб їх імена зайвий раз згадали на сторінках ЗМІ. Проявив себе кожен. І майже ніхто не сказав правди: людина живе там, де жила вже не одне десятиліття. Ні про кого жодного разу не сказав жодного кривого слова. Допомагає Україні власними коштами. Але ж це всім і муляє. Хейти збирають більше переглядів”, — написала головна “вовчиця”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *