21 Вересня, 2024 12:12 am

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч, який у минулому розповідав про невдалі спроби стати на облік, цього разу висловився про електронні черги в ТЦК. Зокрема, він зазначив, що у його випадку запис не спрацював, і натомість йому запропонували долучитися до “живої черги”.

Деталі візиту до територіального центру комплектування ведучий озвучив у Instagram. Він уточнив, що мав запис на 24 травня на 15 годину дня, і коли прийшов на цей час, то отримав відмову.

“Я записався в електронну чергу в Оболонський ТЦК, на 15:00. Прийшов, а мені сказали, що електронна черга не діє. Що це в тестовому режимі. Я запитую: “Як це в тестовому, якщо я там вводив усі свої дані?” – пояснив шоумен. – Мені сказали: “Добре, бачите, ви пройшли тест. Я вас вітаю. Ставайте в чергу і беріть талончик. Але сьогодні можете не ставати, бо більше 100 людей, і ви навряд чи дочекаєтесь”.

“Перевірив для вас, як працює електронна черга в ТЦК. Я зрозумів, що єдиний спосіб потрапити в ТЦК, – це кинути все, і о 6 ранку вже стояти під входом. Може, це я такий балуваний і звик до українського сервісу, і тому чомусь подумав що в ТЦК буде сервіс. Або варіант ще більш дієвий – ходити біля метро і шукати поглядом працівників ТЦК, щоб вони мене туди доставили”, – також написав він у підписі до відео, яке оприлюднив у своєму блозі.

Тим часом ведуча Марічка Падалко у коментарях написала про те, що її син теж записався в електронну чергу, однак пропустив її через запізнення:

“В мене син записався в електронну чергу для постановки на облік (стара процедура для всіх 17-річних), спізнився на 10 хв. Черга пройшла, бо виявилася працюючою і пунктуальною. Нова спроба в суботу”.

Нагадаємо, кількома днями раніше Анатоліч розповідав, що його зупинили представники ТЦК на Варшавському шосе. Це сталося вранці, 22 травня, під час того, як ведучий відвозив доньок до школи. Працівники запитали у нього військовий квиток, і зірка пояснив, що ще перебуває в процесі його отримання. Тоді ж він і поділився, що записався в електронну чергу, яка, за його словами, не спрацювала.

До слова, Анатолій Анатоліч разом з дружиною Юлією Бойко виховує трьох неповнолітніх дітей: двох доньок і сина Ніла, а тому не підлягає мобілізації.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *