16 Вересня, 2024 8:03 pm

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Війна в Україні вразила цивілізований світ, організувала українців та показала найкращі сторони людей, які вміють захищати, співчувати, брати до рук зброю та жертвувати собою заради ближнього. Чимало українських зірок засудили дії жорстокого ворога та зайнялися благодійною діяльністю, аби допомогти нашим воїнам та людям, які постраждали через дії російських окупантів.

Не лише пересічні українці вирушили на фронт, чоловіки знаменитих жінок, зокрема Маші Єфросиніної, Наталки Денисенко, Марічки Падалко, Людмили Барбір та інших також стали на захист держави. Детальніше – читайте в нашому матеріалі.

Маша Єфросиніна

Єфросиніна з чоловіком-воїномФото: instagram.com/mashaefrosinina

Чоловік ведучої – бізнесмен Тимур Хромаєв – пішов на війну добровольцем. Він служив у прифронтовій зоні. Підрозділ Тимура знищує російських окупантів та техніку ворога за допомогою сучасних технологій.

Наталка Денисенко

Чоловік акторки – актор Андрій Федінчик – також на передовій ще з 2022 року. Спочатку дружина намагалася відмовити коханого, але чоловік пояснив, що захищати Україну – це його обов’язок. Федінчик досі на фронті, він рідко приїжджає додому, аби побачитися з найріднішими.

Марічка Падалко

Чоловік телеведучої ТСН на 1+1 Марічки Падалко, відомий журналіст Єгор Соболєв спочатку долучився до територіальної оборони, яка формувалася як частина ЗСУ. На початку великої війни він виконував різні завдання, зокрема боровся з російськими окупантами в Ірпені.

Людмила Барбір

На початку повномасштабного вторгнення обранець Барбір був у силах територіальної оборони, а нині він перебуває в силах спеціальних операцій Збройних сил України.

Валентина Хамайко

Чоловік ведучої – бізнесмен Андрій Оністрат з перший днів війни вирішив долучитися до ЗСУ, хоча є багатодітним батьком. Після загибелі сина на війні Оністрат мав ще одну законну підставу для демобілізації, однак він навіть і не думав повертатися додому з передової без перемоги.

Дар’я Легейда

Чоловік акторки – актор Дмитро Сова – пішов до військкомату ще на початку повномасштабної війни. Вже у червні 2023 року артиста призвали на службу. Від жовтня минулого року Дмитро Сова перебуває на фронті.

Євгенія Гапчинська

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *