16 Вересня, 2024 7:56 pm

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

16 травня, у День вишиванки, Олександр Положинський відзначив два роки своєї служби у ЗСУ. З цієї нагоди виконавець, лідер гурту “Тартак” поділився деякими своїми висновками після здобутого досвіду.

Так, у Instagram артист опублікував пост та показав себе у військовій формі. У публікації він зазначив, що цей комплект форми згорів на Вуглегірській ТЕС. Окрім того, 51-річний музикант написав, що на своєму місці робить усе від себе від себе залежне, додавши, що “супер-воїна з нього не вийшло, проте і сорому за себе він не відчуває”.

“Сьогодні два роки, як я вперше вдягнув український піксель. Супер-воїн з мене не вийшов, але роблю, що можу, так добре, як можу. Особливо собою на пишаюся, але мені за себе й не соромно. Дякую тим, хто були поруч, хто є поруч, хто будуть поруч, і всім, хто підтримували й підтримують. А цей комплект форми згорів на Вуглегірській ТЕС. Шкода – класний був”, – зауважив знаменитість. У коментарях колеги та шанувальники подякували Положинському за захист, а також залишили для нього купу приємних надихаючих слів.

Олександр Положинський став на захист рідної країни з перших місяців повномасштабного російського вторгнення. Після року року служби в ЗСУ у нього з’явилися проблеми зі здоров’ям, зокрема співакові зробили кілька операцій на очах. Раніше у соцмережах він розповідав про свій стан детальніше.

У листопаді минулого року зірка повідомив про переведення в новий підрозділ. Нагадаємо, у травні 2022-го він став солдатом 47-ї омбр Магура, і там його служба склалася не так як він того очікував.

“Минулого тижня я остаточно попрощався з 47 ОМБр. Дякую своїм командирам, хлопцям і дівчатам, які були поруч. Для мене велика гордість і честь бути невеликою частиною нашої спільної історії. Світла пам’ять полеглим! Я офіційно почав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся продовжувати бути корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань”, – ділився він.

Для довідки: Олександр Положинський – український співак, шоумен, лідер гурту “Тартак”, який був створений у 1996 році. Влітку 2022 року випустив пісню, яку присвятив волонтерам. У квітні цього року знаменитий українець доєднався до Армія FM як радіоведучий з програмою “Вечірній По”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *