19 Вересня, 2024 10:21 pm

Український журналіст повідомив, що Антін Мухарський виїхав з України як багатодітний батько

Український журналіст Віктор Трегубов повідомив, що Антін Мухарський виїхав з України як багатодітний батько. Актор, ведучий і колишній чоловік Сніжани Єгорової наразі нібито перебуває в Іспанії.

“Сьогодні я дізнався, що відомий співак пан Мухарський виїхав з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. Давно так не волав. Людина-еталон. Хто не знає, у чому прикол – він не тільки не бере участі у вихованні дітей, але й через суд вимагав визнати його неплатоспроможним, щоб аліменти не платити”, – йдеться у дописі журналіста Facebook.

Говорячи про неплатоспроможність Мухарського, Трегубов мав на увазі його звернення до Порошенка на тлі судової тяжби з колишньою обраницею. У квітні 2018 року шоумен оприлюднив відкритий лист Петру Порошенку, який на той момент був президентом України, де прохав його порадити йому місце роботи, яке дозволить мати дохід для погашення суми на аліменти. Також у тій публікації Антін зазначав, що суди України призначають різні суми виплати аліментів на неповнолітніх дітей для одного батька:

“Невтішний висновок: чоловіків в Україні винищують на законодавчому рівні, роблячи все, аби вони загинули на війні, або стали каліками, або збухалися, або наклали на себе руки від цілковитої безвиході. Роботи немає, законів немає, справедливого суду немає”.

До слова, влітку 2022 року в одному з інтерв’ю Мухарський говорив, що перетинає кордон з метою гастролей як батько чотирьох дітей.

“Як я виїхав, багато хто запитує. Ну, по-перше, у мене четверо дітей неповнолітніх на утриманні. Я щомісяця виплачую досить великі суми на їхнє утримання. Тож я батько чотирьох неповнолітніх дітей. По-друге, я музикант військових оркестрів. Моя військова спеціальність – не стріляти, а співати. Цим я і займаюся”.

Нагадаємо, від першого шлюбу актор має двох доньок: Софію (1991 року народження) та Іванну (2006 року народження). Від шлюбу зі скандальною Сніжаною Єгоровою чоловік має трьох дітей: сина Андрія (2006), доньку Аріну (2010) та сина Івана (2012). Після розлучення з проросійською ведучою він одружився з мистецтвознавицею Єлизаветою Бєльською.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *