20 Вересня, 2024 1:01 am

«Світла людина, яка залишиться у нашій пам’яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука

У Шацьку громаду назавжди повернувся 56-річний Герой Сергій Дмитрук, який помер у лікарні від важких поранень, отриманих на війні з російським окупантом.

Траурний кортеж прибув у Шацьку громаду у четвер, 16 травня Про це повідомили у Шацькій громаді.

Під дописом із трагічною звісткою, односельчани Героя діляться спогадами про нього.

«Веселішого сусіда у нас не було і не буде(( Ніколи не відмовляв у допомозі, завжди відкритий, щирий та привітний. Дуже любив дітей – це просто було видно нам усім. Світла Людина, яка залишиться у нашій пам’яті. Спочивай в мирі, ГЕРОЙ ДМИТРУК СЕРГІЙ», «Царство небесне, вічна пам’ять герою України, Сергію спочивай з Миром. Співчуття донечці Олі і родині. Ми завжди будем тебе пам’ятати», – пишуть його друзі.

Воїн був мобілізований 28 вересня 2023 року, захищав Україну в складі військової частини А4056. Під час виконання бойового завдання отримав поранення, не сумісні з життям. Серце Героя зупинилося 13 травня в лікарні м. Дніпро. В захисника залишилася донька.

О 13:00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться громадянська панахида, після якої – чин відспівування в Свято-Михайлівському храмі.

Волиняни зустрічали Героя живим коридором шани, встеливши дорогу квітами.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука«Світла людина, яка залишиться у нашій пам'яті»: на Волинь «на щиті» привезли тіло Героя Сергія Дмитрука

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *