20 Вересня, 2024 7:43 am

Нардеп Юрій Корявченков відхрестився від квартири в Іспанії, де мешкає його сім’я

Народний депутат Юрій Корявченков відмовився відповідати на запитання про нерухомість, в якій за кордоном мешкають його дружина Тетяна та діти – дочки Маргарита, Маріанна та син Андрій.

Родина політика живе в Іспанії вже два роки – з початку повномасштабного вторгнення. Тоді ж вони отримали право користування квартирою.

Корявченков з дружиною
Корявченков з дружиною

“Інформатор” запитав “слугу народу”, що це квартира і на яких підставах в ній живуть його рідні – чи то оренда, можливо, по програмі спонсорства біженців чи щось інше. “Юзік” відповів, що все написано в декларації, а квартири в Іспанії в нього немає. Не дослухавши уточнююче питання, Корявченков роздратовано вдарив по газах і поїхав. При цьому депутат за 2023 рік не задекларував жодних витрат, пов’язаних із проживанням його дружини та дітей за кордоном.

З декларації Корявченкова
З декларації Корявченкова

Повертатися не збираються?

Цікаво, що Тетяна Корявченкова основні свої статки тримає за кордоном. У найбільшій банківській компанії Іспанії BBVA на рахунку дружини колишнього актора – майже 100 тисяч євро. Також, згідно з декларацією, вона має 65 тисяч євро готівкою. В українських банках грошей в неї набагато менше – в сумі 264,5 тисячі гривень.

З декларації депутата
З декларації депутата

Як писав “Інформатор”, дружина Корявченкова також позбулася маєтку у селі Проців під Києвом, який будували з 2019 року. При чому продали його як мінімум втричі дешевше ринку. Так, схожі маєтки по площі з обжитими котеджами або на завершальній стадії будівництва там продають за 9-12 мільйонів гривень, а Тетяна отримала, згідно з декларацією, лише 2,7 млн грн.

Тетяна Корявченкова
Тетяна Корявченкова

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *