20 Вересня, 2024 11:50 am

«Не хизувався талантом керівника громади і командира підрозділу»: спогади про загиблого на війні сільського голову з Волині

Минає 2 роки як на війні з російськими окупантами загинув сільський голова з Волині Ярослав Кашуба.

Спогадами про нього поділився Василь Гут на своїй сторінці у фейсбуці.

Соловичівський сільський староста Турійської селищної ради Ярослав Кашуба з першого дня вторгнення російського окупанта захищав Україну на передовій.

«Сумно…. Сьогодні, два роки як загинув щирий Патріот України, незмінний Соловичівський сільський голова – Соловичівський сільський староста, в минулому в.о. командира легендарного спецпідрозділу МВС «Світязь», доброволець, командир взводу, сержант-кулеметник 14 ОМБР Ярослав Іванович Кашуба, який з 2014 року до 23 години 30 хвилин 14 травня 2022 року самовіддано захищав Україну від російського окупанта (офіційна дата загибелі Героя 15 травня)», – йдеться у дописі.

«Сумно, що тебе немає по серед нас, ти ніколи не хизувався своїм талантом керівника громади, командира підрозділу, відмовлявся від звань, почесті та нагород, був на одній позиції з своїми підлеглими бійцями, не вклонявся кулям та людям які цього не варті та ішов в бій попереду інших при цьому вболівав за життя кожного свого бійця і не тільки, а свій короткий життєвий шлях пройшов з високо піднятою головою, щирими помислами і добрим серцем, ти працював і загинув як Герой і по праву заслуговує на цю почесну високу державну нагороду (тому громадськість та влада області і не тільки, ініціювала подібне подання до Президента України, але….. ) і вірю, рано чи пізно оновлена Українська держава якраз так оцінить твій життєвий шлях. Нехай земля тобі буде пухом, дорогий наш Друже, а Господь Бог пошле тобі Царство Небесне і вічну пам’ять«, – додав Василь Гут.

«Не хизувався талантом керівника громади і командира підрозділу»: спогади про загиблого на війні сільського голову з Волині«Не хизувався талантом керівника громади і командира підрозділу»: спогади про загиблого на війні сільського голову з Волині

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *