20 Вересня, 2024 3:47 pm

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Український гуморист Володимир Жогло, який восени 2020-го вперше став татом, висловився на тему мобілізації. Зокрема, він розповів, що ходив до військкомату, проте йому відмовили у службі через проблеми зі здоров’ям.

Подробиці цього питання шоумен озвучив в інтерв’ю Славі Дьоміну. Він зазначив, що хотів долучитися до лав ЗСУ та пішов до військкомату, не чекаючи, поки прийде повістка.

“Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили для уточнення даних до Рівненської лікарні, я повернувся до свого селища Млинів до військкомату і я прийшов. Мені повістки ніхто не давав, просто прийшли, запитали в мами, чи я проживаю тут. Мама зателефонувала мені. Я одразу зателефонував військкому в Млинові. Він каже: “Треба прийти”. Я прийшов, без повістки”, – сказав Жогло.

Однак гуморист не може поповнити ряди української армії, оскільки має низку проблем зі здоров’ям: “У мене багато всього зі здоров’ям. Ожиріння – це діагноз. Відповідно тиск, ендокринологія, ще варикозні всякі штуки, хребет через зайву вагу, гепатози, проблеми зі згортанням крові. У мене ще алергія на метал, починають утворюватися виразки на руках. Купа болячок, я навіть їх всі не згадаю”.

Чоловік додає, що з розумінням ставиться до критики на кшталт питань: “Чому не на фронті?”, оскільки, за його словами, люди зараз “мають оголений нерв” та вбачають у таких людях, як він, “велику всесвітню несправедливість”.

“Можуть написати, що зажралися. Те, що оголений у людей зараз нерв – це беззаперечно. Це нормально, це треба розуміти, інакше бути не може”, – підсумував актор “Вар’яти-шоу”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *