20 Вересня, 2024 6:37 pm

Без мобілізації хоча б 250 тис. людей у нас дуже малі шанси стримувати росіян на тих кордонах, де ми зараз, – командир батальйону “Вовки Да Вінчі” Філімонов

Україна не матиме шансів стримувати наступ військ РФ, якщо не мобілізує мінімум 250 тис. осіб.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це в інтерв’ю LIGA.net заявив командир окремого механізованого батальйону “Вовки Да Вінчі” Сергій Філімонов.

“Без мобілізації хоча б 250 000 людей у нас дуже малі шанси стримувати росіян на тих кордонах, де ми зараз є. Про відновлення кордонів цього року взагалі не може бути й мови. Про повернення Криму, Маріуполя чи Донецька – теж”, – сказав він.

У Філімонова запитали: “Чи зможе Україна цього року тільки оборонятися?”

Він відповів, що це залежить від багатьох факторів, наприклад, від змін в армії, рекрутингу, мобілізації, допомоги від західних союзників, дозволу на використання західної зброї на території Росії, а також від подій, які відбуваються всередині країни-агресора.

“Якщо помре Путін чи зʼявиться умовно ще один Вагнер, який все ж дійде до Москви, якщо розпочнеться визвольна боротьба окупованих Російською імперією народів, то все може перевернутися з ніг на голову”, – сказав командир Вовків Да Вінчі. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *