24 Вересня, 2024 5:23 pm

На війні загинув півчий Спасо-Преображенського собору на Київщині

У нього залишилося троє дітей та онучка

Під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області загинув Віктор Циба, чтець, півчий архієрейського хору Спасо-Преображенського кафедрального собору Білоцерківської єпархії Української Православної Церкви у місті Біла Церква. Воїну було 52 роки.

Про це повідомили у пресслужбі Білоцерківської єпархії. Віктор Олександрович народився 27 травня 1972 року у м. Ніжині Чернігівської області. Закінчив школу, професійно-технічне училище та училище культури у м. Ніжині.

  • З 1990 до 1992 року ніс строкову службу у лавах Збройних сил СРСР та Збройних Сил України.
  • У 1995 році одружився з Мітясовою Оленою Володимирівною. Працював столяром.
  • У місті Ніжині був пострижений у чтеця. У 2006 році переїхав із родиною до Білої Церкви.

Чоловік брав активну участь у парафіяльному житті Спасо-Преображенського кафедрального собору Білоцерківської єпархії Української Православної Церкви у м. Біла Церква. Зокрема, був старостою архієрейського хору, працював у Видавничому відділі Білоцерківської єпархії, навчався у Київській духовній семінарії.

Майже з початку повномасштабного вторгнення вступив до Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Був старшим солдатом.

Віктор мав трьох дітей та онучку. Обидва сини — Олександр Вікторович та Владислав Вікторович — також служать у лавах Збройних Сил України.

Загинув у Бахмутському районі Донецької області під час виконання бойового завдання, героїчно виконуючи свій військовий обовʼязок, захищаючи Україну та її суверенітет.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *