16 Вересня, 2024 8:10 pm

Як зараз виглядає і чим займається Ігор Воєвуцький – колишній соліст гурту “Авіатор”

З проекту “Шанс” вийшло багато відомих артистів, включаючи Віталія Козловського, Наталію Валевську, Девіда Аксельрода, Павла Табакова, Мілу Нітіч, дует Anna Maria, Дмитра Кадная і навіть гурт Quest Pistols.

Також завдяки шоу утворився гурт “Авіатор”, одним із солістів якого був Ігор Воєвуцький.

Учасники гурту “Авіатор” Дмитро Тодорюк, Андрій Сторож та Ігор Воєвуцький (2016)Фото: https://www.facebook.com/GruppaAviator/

Воєвуцький виступав із “Авіатором” із 2005 року, і разом вони випустили безліч хітів – “Возвращайся”, “Подарок”, “Мания”. Для багатьох стало шоком, коли у 2018 році колектив почав виступати без Воєвуцького. Розповідаємо, що спричинило розкол, і чим Ігор займається сьогодні.

В інтерв’ю виданню “Інформатор” у 2023 році Воєвуцький вперше розкрив, що рішення піти з “Авіатора” після 13 років творчості не було спонтанним.

“Кілька років була думка, що потрібно щось змніювати у гурті, у політиці гурту. Я був виконувачем обов’язків менеджера і постійно про це думав, як змінюватися, в який бік дивитися. Я цим жив, постійно думав, що чогось не вистачає. Одного разу до мене прийшло усвідомлення, що кардинальна зміна, яка повинна шокувати всіх: це якщо я піду з групи, а замість мене взяти солістку. Хлопцям запропонував, але вони сприйняли це як образу, – зізнався Воєвуцький. – Вони так і не прислухалися, бо їм ця ідея не сподобалася. Вони сказали, що якщо я йду, то вони будуть удвох. Ми навіть не робили офіційного розриву”.

Фото: https://www.instagram.com/igor_voevutskyi/

Відносини з учасниками “Авіатора” Андрієм Сторожем та Дмитром Тодорюком після відходу зіпсувалися. Колишні колеги образилися, а Сторож взагалі перестав спілкуватися із Воєвуцьким. Той зайнявся самостійною кар’єрою, знайшов новий колектив, але на шляху до розвитку постала спочатку пандемія коронавірусу, а за нею – повномасштабна війна.

“Нас підвів коронавірус, роботи не було, а в мене тільки був старт. Дуже складні фінансові періоди ми переживали. Поступово вирішили, що не виходить. Хоча був гурт, ми іноді виступали, але це було не про глобальний розвиток. Потім почалася повномасштабна війна, і я поїхав до Житомира”, – поділився Воєвуцький.

Після початку повномасштабного вторгнення співак знайшов свою нішу: вступив до лав тероборони, а також зайнявся великим музично-кінематографічним проектом “Коло ФрАнка”.

Нині Ігор Воєвуцький співає у гурті “Коло ФрАнка” і служить у ДФТГФото: https://www.instagram.com/igor_voevutskyi/

В інтерв’ю Воєвуцький говорив, що відправив свою вагітну дружину Іванну з 15-річною дочкою Кароліною до Польщі, а сам вирушив до військкомату, пройшов комісію та став на облік. Спочатку його залишили резервістом, і він зайнявся волонтерською діяльністю. Але коли за кілька тижнів почався набір до ДФТГ “Житомир-3”, він підписав контракт.

“Вже наступного дня стояв на блокпостах, а через день у нас почалося тренування вже на полігоні, збирав потихеньку собі одяг, форму”, – розповідав Воєвцукій.

Фото: https://www.instagram.com/igor_voevutskyi/

Син артиста народився у Польщі, і йому вдалося познайомитися з ним лише за 2 місяці, коли Ігор виїхав за кордон за турнікетами разом зі своїм товаришем. Нині родина Воєвуцького повернулася до України, а сам він продовжує займатися творчістю та виконувати військові обов’язки.

Ігор Воєвуцький – батько двох дітейФото: https://www.instagram.com/igor_voevutskyi/

Йор Воєвуцький із дружиною ІванноюФото: https://www.instagram.com/igor_voevutskyi/

Музикант казав, що на службі має “вільний графік”, і командир дозволив йому переїхати до Києва заради творчої діяльності.

“Понині, разом із побратимами, виконую бойові завдання по захисту українського неба”, – писав він у Instagram про свою роботу у ДФТГ в березні 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *