23 Вересня, 2024 11:26 am

Не марнотратство, а інвестиція: депутат з Кропивницького купив під час війни годинники на 1 млн гривень

Депутат з Кропивницького у 2023 році придбав два годинники, загальною вартістю понад 1 млн гривень. Втім сам політик назвав це інвестицією під час війни.

Вартісні покупки вказані у декларації Андрія Табалова за 2024 рік: позолочений годинник Rolex він придбав за 408,5 тис. у вересні, а платиновий Patek Philippe S.A. за 570,3 тис. у жовтні. Вони поповнили колекцію політика, у якій вже є годинники Richard Mille, Omega та Hublot (ще три годинники від Rolex та Chopard має його дружина Ксенія).

Сам міський депутат пояснив, що таким чином зберігає гроші під час інфляції. “Податки з доходів сплачую у повному обсязі, тому вважаю, що етично сьогодні багато працювати, чесно заробляти, мати можливість інвестувати та допомагати ЗСУ, що роблю і всіх закликаю”, – заявив Табалов “Слідству.Інфо“.

За його словами,  благодійні організації його родини надіслали ЗСУ допомоги на 20 млн грн.  Високі доходи Табалова пов’язані з його бізнесом: у декларації вказано, що він є засновником чи контролером 13 підприємств.

Крім того, за час війни Андрій Табалов отримав право на торговельну марку та знак для товарів і послуг, а пов’язана з ним компанія “К-Автотранс” надала йому право користуватись Toyota Land Cruiser 200. Крім того, має ще два авто: Range Rover Sport  2019 року випуску за 2,1 млн грн та Chevrolet Aveo SF69Y 2008-го року (обидві було куплено до 2022 року).

Окрім того, під час війни політик отримав право на торговельну марку та знак для товарів і послуг. За його словами, це необхідно для подальшої бізнес-діяльності.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *