24 Жовтня, 2024 9:16 pm

Перші підрозділи військових з Північної Кореї вже прибули в зону бойових дій, – ГУР

Північнокорейські солдати вже перебувають на Курщині. У ГУР розповіли, скільки військових Кім Чен Ина перекинули у Росію.

Кілька днів тому стало відомо, що КНДР відправила до Росії своїх військових, аби Москва могла використати їх у війні проти України. В українській розвідці попереджали, що 23 жовтня у зону бойових дій прибудуть перші північнокорейські солдати.

Новий етап у війні

24 жовтня у ГУР підтвердили, що перші підрозділи військових з КНДР, які пройшли вишкіл на східних російських полігонах, вже прибули в зону бойових дій. Зокрема, 23 жовтня 2024 року їхня поява зафіксована у Курській області.

Зазначається, що на злагодження військових з Північної Кореї, яких Росія має намір задіяти у війні проти України, виділяють декілька тижнів.

За оцінками розвідки, чисельність перекинутих на територію країни-агресорки північнокорейських військових зараз становить близько 12 тисяч осіб, серед них ― 500 офіцерів, зокрема три пхеньянські генерали.

До слова, у Білому домі визнали присутність військ КНДР у Росії. Тим часом у Китаї кажуть, що їм про це нічого не відомо.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *