23 Жовтня, 2024 1:39 pm

“Океан Ельзи” оголосив багатомільйонну суму, яку гурт зібрав для ЗСУ на концертах у Києві

Український гурт “Океан Ельзи” після п’яти концертів у київському Палаці спорту передав на підтримку силам оборони України понад 10,5 млн грн. Про це повідомляють 23 жовтня на сторінці групи у Facebook.

“З 11-го по 16 жовтня в Палаці спорту відбулася безпрецедентна серія виступів – п’ять поспіль концертів “Океану Ельзи” стали абсолютним рекордом на цьому майданчику. Та всі ми з вами стали не просто учасниками події, коли знову були разом у неймовірний атмосфері тепла, щирості, взаємопідтримки, а й допомогли нашим захисникам на 10 557 000 грн, – ідеться в публікації. – 10,2 млн грн, що підуть на допомогу захисникам, передано із квитків, тож кожен із вас, хто був із нами, зробив і свій внесок”.

Музиканти зазначили, що після узгодження потреб із військовими й закупівлі потрібного опублікують звіти.

“Ще 357 тис. грн, які вдалося отримати з продажу благодійного мерча під час виступів, ідуть у спільний проєкт “ОЕ” разом із SoftServe Ukraine і фондом Open Eyes, мета якого – закупити й передати безпосередньо на лінію фронту 30 мед. автівок для бойових медиків. До речі, перше авто вже передано медикам 197-го окремого стрілецького батальйону 79-ї бригади ДШВ”, – повідомив гурт. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *