22 Жовтня, 2024 11:34 pm

Літак, купа земельних ділянок, $7 млн, паркомісця, квартири і не тільки: що задекларував керівник Бюро економічної безпеки на Полтавщині

Черговий корупційний скандал розгоряється на Полтавщині. Там керівник Бюро економічної безпеки Олег Пахніц задекларував шалені статки та майно, серед якого, наприклад, літак.

Про це повідомив блогер Михайло Шнайдер. Також інформацію можна перевірити у відповідному документі на сайті. Декларація знаходиться у вільному доступі.

“Я бачив дуже багато, але тут просто якась  фантастика. Друзі, це Олег Пахніц. Колишній прокурор, а наразі цілий керівник управління бюро економічної безпеки у цілій Полтавській області.І цей пан, лише офіційно задекларував 7 мільйонів доларів налом та власний літак Socata TB 20 GT”, – написав блогер.

Він зазначив, що орієнтовна вартість літака понад 400 тисяч доларів. Окрім того, Пахніц та його родина володіють десятками земельних ділянок, квартирами, паркінгами, елітними автомобілями, а також нерухомістю у Словаччині.

“Тут навіть Крупа зі своїми мішками з грошима просто відпочиває.Тому коли вам в черговий раз скажуть, що ми бідна країна, не вірте. Ми не бідні – ми міцно пограбовані”, – резюмував інформацію Шнайдер.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *