7 Жовтня, 2024 4:24 pm

Ще в одного українського чиновника помітили нове елітне авто (ФОТО)

У соцмережах жителі Шацької територіальної громади на Волині активно обговорюють ситуацію, яка склалася навколо секретаря Шацької селищної ради Богдана Тимошука, який у зв’язку з мобілізацією голови Сергія Карпука виконує функції селищного голови.

Останнім часом місцеві помітили, що дружина Тимошука почала користуватися автівкою Mercedes-Benz ML 350 (на фото з Facebook).

26,27 та 28 липня з дозволу місцевої влади та Богдана Тимошука з благодійним концертом на триденний фестиваль до Світязя приїжджали Степан Гіга та чимало відомих блогерів і виконавців.

9 серпня там само відбувся концерт YAKTAK. А 18 серпня ті самі організатори провели концерт Наді Дорофеєвої. Під час усіх цих заходів відбувалися благодійні аукціони, на яких збирали кошти на ЗСУ. Вхід на всі концерти був платним.

Скільки було зібрано за допомогою цих заходів грошей достеменно не відомо. Після першого фестивалю 1 серпня пресслужба Шацької громади прозвітувала про те, що передала мільйон гривень на потреби воїнів ЗСУ.

Щодо інших концертів і витрачання коштів від них звіту не було.

За інформацією з надійних джерел, тільки на концерті Дорофеєвої було зібрано 4 мільйони гривень, з них лише 300 тисяч було передано місцевій владі.

Після такого непрозорого розподілу прибутків від концертів дружина Богдана Тимошука була помічена за кермом елітної автівки з номерами АС 4141 СК.

Нагадаємо, що українські чиновники та депутати під час війни купують дорогі автомобілі, записуючи їх на родичів або компанії, щоб уникнути декларування. Журналісти виявили, що вартість нових автівок сягає сотень тисяч доларів, і деякі з них не відображені у деклараціях чиновників.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *