6 Жовтня, 2024 6:22 am

Таємний роман, який переріс у міцну родину: історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої

Юрій Горбунов та Катерина Осадча безумовно є найпопулярнішою телевізійною парою. Ще у далекому 2015 році вони привернули до себе увагу, коли їм почали приписувати роман. Пара довгий час приховувала стосунки, Катя не коментувала вагітність і лише у 2017 році вони з Юрієм розставили крапки над “і”.

Службовий роман

Горбунов і Осадча – не з тих зірок, які квапляться розповісти усі подробиці особистого життя. Свій роман вони ретельно приховували, а ведуча довгий час навіть не коментувала вагітність.

Тож про стосунки Юрія і Каті почали подейкувати ще у 2015 році. Мовляв, тоді Осадча влаштувала вечірку-сюрприз на честь 45-річчя Горбунова. Так це було чи ні – обоє утрималися від розгорнутих коментарів.

Юра Горбунов та Катя Осадча одностайно не говорили про свої стосунки

Цікаво, що Горбунов до того моменту був у шлюбі зі старшою на понад 10 років актрисою балету Людмилою. Він став батьком для її доньки і навіть удочерив її. Однак спільних дітей у експодружжя не було.

Горбунов з колишньою дружиною

Осадча теж на той момент уже мала дитину – сина Іллю від експолітика Олега Поліщука. Вони одружилися у 2001 році. Різниця у віці між парою складала 15 років. Однак у 2004-му їхня спільна історія завершилася.

Чи пішов Юрій від своєї дружини до Каті? Про це теж неодноразово подейкували. Щоправда деякі ЗМІ пишуть, що ця пара розлучилася у 2015 році.

Осадча не була розлучницею. Вона навіть і не думала, що Горбунов стане її чоловіком

Як би там не було, та повернемося до історії Осадчої та Горбунова. За деякими розповідями, вони познайомилися ще у 2005 році на концерті Лучано Паваротті. Часто їх разом зводила спільна робота, а саме стосунки закрутилися на проєкті “Голос. Діти”. Пара багато часу проводила разом, і саме це стало поштовхом.

Таємні стосунки

Ні пари з вуст – ні від Горбунова, ні від Осадчої. Ба більше – ведуча навіть не коментувала свою вагітність, а просто одягала об’ємні сукні, які приховували живіт. 19 лютого 2017 року Катя народила свого другого сина, якого назвали Іваном.

Після цього пара вирішила розставити крапки над “і” та заявила, що вони – подружжя. Офіційно Катя та Юрій одружилися 3 лютого 2017 року. Гучної церемонії не було. Різниця у віці між Осадчею та Горбуновим складає 13 років.

От так і допрацювалися до одруження на одному проєкті

Їхня родина – справжня команда. Починаючи з того, що чоловік був присутній на пологах. Він зазначав, що бачити, через що проходить жінка під час пологів – це зовсім інша справа і зовсім інше до неї ставлення після. І наголосив, що татусі мають на рівні з матусями приділяти увагу своїм дітям.

Юрій Горбунов – діти змінили його, що ведучий досить скоро усвідомив

Постояти Горбунов міг і за свою дружину. Досить часто Осадчій “прилітало” за зовнішність і світлини без макіяжу. На що Юрій чітко пояснив: його Катя – найкрасивіша жінка і він її дуже сильно любить.

У серпні 2021 року Осадча народила ще одного сина, якого назвали Данилом. Подружжя зізналося, що планувало ще одну дитину, але ця вагітність стала для них абсолютним сюрпризом.

Попри це, телевізійники не збиралися зупинятися і навіть націлювалися на дівчинку. Однак ці плани перервала повномасштабна війна.

Випробування війною

24 лютого 2022 року – дата, яка назавжди перекреслила життя кожного українця. Відповідно родина Горбунова та Осадчої теж опинилася у розлуці. Протягом декількох місяців Юрій не бачив, як ростуть його діти, і це дуже сильно хвилювало його.

А коли всі повернулися, набутися разом не могли

Зірковий татусь зізнавався, що дуже сильно прив’язався до своєї малечі. Де б він не був – на зніманнях чи на сцені – завжди думає про своїх хлопців.

Крім того, Горбунову вдалося налагодити стосунки і зі старшим сином Осадчої. За його словами, Ілля дуже скромний та вихований хлопець.

Діти Каті Осадчої, де найстарший – син первісток Ілля

Також навесні 2022 року зіркове подружжя задумалося над усиновленням дитини. Але для цього треба багато паперів та іншої роботи, на яку поки бракує часу, пояснювала ведуча.

Поки родина Очадчої і Горбунова залишається у тому ж складі. Своїм секретом стосунків вони називають вміння не ставити свої бажання вище за партнера та диктувати свої умови.

Інстаграм Осадча і Горбунов заповнюють своїми особистими світлинами, бо добре, що вже нічого приховувати не треба

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *