29 Вересня, 2024 9:22 am

Ауріка Ротару обережно прокоментувала втечу з України сина та онука Софії Ротару: у ЗСУ повинні йти ті, хто хоче або має військовий досвід

Сестра естрадної артистки Софії Ротару співачка Ауріка відмовилася розсекречувати будь-яку особисту інформацію про старшу сестру, яка майже повністю зникла з публічного простору після початку повномасштабної війни РФ і спроб сина й онука незаконно перетнути кордон з Молдовою.

Згодом вона все ж образно пояснила свою позицію щодо мобілізації чоловіків, що не мають бойового досвіду.

Журналістка Аліна Доротюк в інтерв’ю, яке опублікувала на YouTube, спочатку спробувала поцікавитися долею вілли Софії Ротару в Криму, яку окупанти намагаються націоналізувати, але Ауріка різко відповіла, що не збирається нічого коментувати. Згодом інтерв’юерка запитала, чи спілкуються сестри, адже старша невідомо, де перебуває, а молодша живе в Україні.

“Ми підтримуємо [стосунки] і єдине, що я можу вам сказати, вона здорова, у неї все добре. Більше нічого коментувати не буду”, – відрізала Ротату.

Звичайно, питання, яке хвилює багатьох українців при згадці про естрадну співачку щодо подальшої долі сина Руслана й онука Анатолія Євдокименка Софії Ротару, вона також відмовилася коментувати. Саме тому Аліна Доротюк поцікавилася, як взагалі Ауріка ставиться до чоловіків, які намагаються втекти від військової служби, що, в цілому, можна спроектувати на спробу рідних виїхати за кордон. Від цього питання співачка не відмовилася, але відповіла на нього з великою обережністю.

“До цього можна двояко ставитися, бо я з одного боку розумію, що ніхто не хоче помирати. Молоді хлопці, які не знають, що таке війна, вони ніколи не стріляли, вони ніколи не тримали зброю в руках, вони налякані й, звісно, вони хочуть втекти з України. Я вважаю, що в Збройні сили повинні йти люди, які мають досвід у військовій справі”, – пояснила свою думку Ауріка Ротару.

Співачка додала, що насправді навіть не знає, як відповісти на це питання, адже їй шкода і тих, хто зараз на фронті, і тих, хто налаштований втекти від війни за кордон.

“Ні, я не вважаю [що потрібно здати території]. [Окрім тих, хто має військовий досвід] повинні йти ті, хто хоче захищати нашу країну. Я не можу осуджувати [тих, хто втік за кордон]. Не можу. Мені їх також шкода. І я розумію, що вони не хочуть помирати”, – продовжила вона.

Ауріка Ротару обережно прокоментувала втечу з України сина та онука Софії Ротару: у ЗСУ повинні йти ті, хто хоче або має військовий досвід

Зокрема, артистка додала, що намагається підтримувати зв’язок з ріднею. Усього сім’я, окрім сестер Софії й Ауріки, налічує ще чотирьох дітей. З ними співачка регулярно зідзвонюється.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *